Fluke Connect™ introductie seminar

Fluke Connect™ is de beste manier om zonder de meetlocatie te verlaten in contact te blijven met uw team en stelt u in staat problemen snel en met vertrouwen te identificeren en te diagnosticeren en tegelijkertijd uw gegevens veilig te delen wanneer en met wie u dat wilt.


De voordelen van Fluke Connect:

  • Leidinggevenden kunnen metingen beoordelen, vragen beantwoorden, hun mensen begeleiden en reparaties goedkeuren zonder dat zij de inspectielocatie bezoeken, allemaal met de ShareLive-videogespreksfunctie.
  • Technici besteden minder tijd met het opschrijven van meetwaarden en het invoeren daarvan in de computer. Dossiers zijn completer en nauwkeuriger wanneer zij met AutoRecordTM moeiteloos automatisch van het meetinstrument naar de app worden gezonden en worden opgeslagen.
  • Het systeem maakt gebruik van bestaande smartphones en een externe, streng beveiligde Fluke Cloud-database, om de kosten van het implementeren van een betrouwbaarheidsprogramma te reduceren.     

  • Het vergroot de elektrische veiligheid doordat technici een draadloze verbinding kunnen maken met meetinstrumenten en vervolgens van de spanningvoerende apparatuur kunnen weglopen – of de paneeldeur kunnen sluiten – en met hun smartphone de meetwaarden kunnen bewaken. 

Binnenkort

No upcoming events

For questions or support please email us at: fluke.academy@Fluke.com

For questions or support in GERMANY email us at : seminare@fluke.com

Privacy Statement

Integrity and Compliance at FORTIVE

Powered by Wild Apricot Membership Software