Training

Deze training wordt uitgevoerd door ROVC in samenwerking met Fluke.

Basistraining en practicum thermografie

Veel potentiƫle problemen in elektrotechnische en elektromechanische installaties openbaren zich door warmteontwikkeling. Thermografie is de techniek om deze warmte in zichtbaar beeld om te zetten. In deze training leer je, zowel theoretisch als praktisch, de basisbeginselen van thermografie kennen. Je leert het installeren en correct bedienen van een warmtebeeldcamera en hoe je een goed warmtebeeld maakt en analyseert.

Voor wie?

De basistraining Thermografie is bedoeld voor iedereen die technische werkzaamheden verricht in elektrotechnische, elektromechanische en HVAC applicaties. Een vakgerichte vooropleiding op MBO-3 niveau of hoger is geadviseerd, maar niet noodzakelijk. 

Doel?

Na afronding van de Basistraining en practicum Thermografie begrijp je de belangrijkste basisprincipes van thermografie. Je bent in staat een warmtebeeldcamera op de juiste manier te bedienen en bent op de hoogte van de belangrijkste instellingen van de camera. Verder weet je de juiste metingen en analyses uit uw gemaakte warmtebeeld te halen. De toegepaste meetmethoden zijn gerefereerd aan de bepalingen in de NTA 8040. 

 

Trainingen ism ROVC Basis

Na afronding van de Basistraining en practicum Thermografie begrijp je de belangrijkste basisprincipes van thermografie. Je kunt een warmtebeeldcamera op de juiste manier bedienen en bent op de hoogte van de belangrijkste instellingen van de camera. Verder weet je de juiste metingen en analyses uit het gemaakte warmtebeeld te halen. De toegepaste meetmethoden zijn gerefereerd aan de bepalingen in de NTA 8040. Ga naar https://www.rovc.nl/training/thermografie-basis/ voor meer informatie en uitvoeringsdata.

Trainingen ism ROVC Basis

Na afronding van de training Thermografie - gevorderd ken jij alle ins- en outs van thermografie en het gebruik van de warmtebeeldcamera. Je kent de werking van de camera, kunt deze instellen, de beelden interpreteren en op de juiste manier rapporteren. De camera helpt je in jouw werk om snel, contactloos en betrouwbaar storingen te lokaliseren of te voorspellen. Ga naar https://www.rovc.nl/training/thermografie-gevorderd/ voor meer informatie en uitvoeringsdata.

For questions or support please email us at: fluke.academy@Fluke.com

For questions or support in GERMANY email us at : seminare@fluke.com

Privacy Statement

Integrity and Compliance at FORTIVE

Powered by Wild Apricot Membership Software