Fluke tekniske dage - gratis webinar


Datoer: Tirsdag 31.august og torsdag 2.september


Tisdag 31.august - https://fluke-emea.zoom.us/webinar/register/5016292092372/WN_i7rWz90WTkyzvV3Kib-vng 

Torsdag 2.september - https://fluke-emea.zoom.us/webinar/register/5016292091964/WN_TJeN9hPMTO2BubLc2j3Gug


Dagorden

10:00-10:30 - Tre gode grunde til at overvåge effektforbruget

11:00-11:30 - Hvordan reduceres kompleksiteten af fejlsøgning på frekvensomformere?

13:00-13:30 - De usynlige trusler som du nu kan se!

14:00-14:50 - Vil du forstå hemmeligheden ved det termiske kamera?


Tre gode grunde til at overvåge effektforbruget

Kvantificering og overvågning af energiforbruge er afgørende for dit anlæg og team. Det giver dig de data, du har brug for til at træffe de rigtige beslutninger om energistyring.

Dette er vigtig af 3 årsager:

1) Du sikre overholdelse af lokale sikkerhedsforskrifter

2) Du får oversigt over energiomkostninger, kan realisere besparelsesmuligheder og kan tage kontrol over din strømregning

3) Du kan afsløre problemer med strømkvaliteten

 

Med Fluke 1748 kan du kvantificere energiforbruget og i tillæg fejlsøge og udføre strømkvalitetsundersøgelser nemmere end nogen sinde før. Her får du en smagsprøve på hvilke muligheder Fluke 1748 kan give dig. 

Webinaret gennemføres på norsk.

 


Hvordan reduceres kompleksiteten af fejlsøgning på frekvensomformere?

Motorstyring findes overalt og de er vigtige for at tilpasse motorens hastighed til brugsområdets behov. De er en afgørende komponent som operer i kulissen bag ventilatorer, pumper, kompressorer og andet udstyr.

 

Når problemer opstår, og du ikke ved nøjagtigt hvor du vil begynde og lede eller hvad du vil undersøge, vil du sandsynligvis medbringe et multimeter, et oscilloskop og en energianalysator. Og i tillæg til det må du have særlig viden oparbejdet gennem erfaring. Fluke MDA550 ændrer dette, fordi du kun har behov for et enkelt instrument og det er godt nok til en enkel fejlsøgning. En anden fordel er at du får hjælp fra instrumentet, den er som en vejviser og giver dig instruktioner og diagrammer, og fortæller dig hvad du skal måle. og den forhåndsindstiller alle funktioner afhængig af om du vælger at måle på inverteren, på DC-bussen, udgangen på motoren eller spændingen på motorakslen.

 

Her får du en smagsprøve på hvilke muligheder Fluke MDA550 kan give dig.

Webinaret gennemføres på norsk.De usynlige trusler som du nu kan se!

Lækager i trykluft, gas, damp og vakuumsystemer påvirker både anlægets drifttid og resultatet. Og det er estimeret at op til 40% af verdens industrielle energi går tabt på grund af lækager i trykluftssystemer. Med Fluke ii900 kan du på en enkel og intuituv måde se de lydbilleder som lækagerne skaber. Kameraret bortfiltrer den hørbare lyd som forhindrer os i at høre problemet. Fluke ii910 er endnu mere følsom og kan i tillæg finde endnu mindre lækager samt afsløre elektriske udladninger (Partial Discharged) - et alvorligt problem  isolatorer, transformere, koblingsudstyr og højspændingsledninger. Hvis disse problemer ikke kontrolleres, kan de føre til strømafbrydelse, brand, eksplosion eller lysbuer..

 

Tidligere metoder for at lokalisere lækager og PD var tidskrævende, kræved oplæring og værdst af alt, krævede det ofte at driften blev afbrudt - det alle arbejder for at ungå. Endelig findes der en bedre metode …. Velkommen til fremtiden for lækage- og PD-dedæktering

 

Interesseret i at høre mere, og se eksempler?

Her får du afvide hvad du kan afsløre med Fluke ii900-serien.

 

Webinaret gennemføres på norsk.Vil du forstå hemmeligheden ved det termiske kamera?

Et termisk kammera er et fantastisk stykke værktøj som kan afsløre problemer på et tidligt tidspunkt. Fordelene ved brug af termografi er imponerende og varierende.- Blandt andet kan du på tryg afstand scanne store områder hurtigt og enkelt uden at forurene målepunktet, og du afslører samtidig det præcise fejlsted. Oftest er det relative forskelle du er ude efter, men nogle gange vil du måle absolut temperatur. Hvordan kan du bruge et termisk kamera og dets tilbehør på en fornuftigt og korrekt måde således at du er sikker på gode resultater? Og hvilke faktorer har indvirkning på dine målinger? 

Her vil du lære lidt om teorien bag målingerne og vi vilgive dig nogle tips som gør det nemmere at forstå det du ser, samt hjælpe dig til at foretag korrekte vurderinger og fortolkninger.

Webinaret gennemføres på norsk.For questions or support please email us at: fluke.academy@Fluke.com

For questions or support in GERMANY email us at : seminare@fluke.com

Privacy Statement

Integrity and Compliance at FORTIVE

Powered by Wild Apricot Membership Software